Despre noi 2018-12-20T15:04:48+00:00

FACILITĂȚI MRS RESIDENCE

Spații verzi amenajate

88

Loc de joacă pentru copii

98

Zonă de relaxare (foișor)

93

Locuri de parcare

79

Design modern al clădirilor

79

Piscina ansamblu

100

Teren de sport

100

DE CE SĂ ALEGI MRS RESIDENCE?

Ambianță

străzi și alei asfaltate

✓ paza si monitorizare video 24/24h

✓ pista de alergare

65% din suprafata terenului se concentreaza pe spații verzi amenajate

locuri de promenada

iluminat public stradal

✓ parcare supraterana si subterana;

✓teren de sport

design modern al clădirilor și regim redus de înaltime P+5 E

After school

✓minimarket

✓restaurant si terasa de 1000 mp

✓ loc de joaca pentru copii

Calitate construcție & materiale

imobile rezistente la grad seismic ridicat
construcție din cadre beton armat și cărămidă
izolație fonica și termică
tencuieli decorative
finisaje executate cu materiale de cea mai bună calitate, conforme cu normele europene în vigoare

Finisaje

centrală termică Vaillant pentru fiecare apartament
obiecte sanitare
gresie și faianța
uși interioare
uși intrare de înaltă siguranță
parchet triplustratificat stejar
tâmplărie Salamander tripan cu 7 camere
  sistem electric complet

Acces rapid

Accesul se realizează rapid din Bulevardul Republicii, dar si din DJ 102.
Transport în comun până în incinta Ploiesti Shopping City
Ploiesti Shopping City – 1 KM
Kaufland – 300 m
LIDL – 500 m
METRO – 1 KM
CARREFOUR – 1 KM
BRICO DEPOT – 1 KM
LEROY MERLIN – 1 KM

ALĂTURĂ-TE NOUĂ!

MRS RESIDENCE VILLAGE

MRS Residence VILLAGE, un resort de 40.000 mp ce abordeaza acceptiunea consacrata a duplex-urilor, case “in oglinda”. integrand perfect si locuintele de tip apartament prin constructii cu regim redus.

Mrs RESIDENCE VILLAGE implementeaza ideea unei convietuiri placute, resortul oferind spatii destinate socializarii, conversatiei, veseliei si poate al unui joc de tenis: spatii verzi generoase, zona pentru picnic, promenada, parc pentru joaca, piscina, teren de sport)

Resortul ofera in prima faza 12 case de tip duplex al caror design se contopeste perfect cu cadrul natural, punand in balanta eleganta si simplitatea. Faza II a resortului presupune dezvoltarea duplex-urilor insiruite, iar faza III a proiectului implica imobile de tip parter+3etaje.

Daca a sosit momentul pentru o schimbare, MRS RESIDENCE VILLAGE reprezinta tranzitia perfecta de la apartament la casa.

Contorizarea se face individual pentru fiecare duplex la consumul de gaz, curent electric și apă. Platești ceea ce consumi = nu se pierde nimic. Cheltuieli reduse datorită izolației termice și materialelor de cea mai bună calitate: cărămidă Porotherm și polistieren 100 mm. Sistemul de canalizare este racordat la rețeaua orașului Ploiești.

FĂRĂ costuri ascunse!

Pretul unui duplex include:
● TVA 5%;
● 0% COMISION;
● finisaje complete la cele mai înalte standarde;

Gradina in proprietate amenajata si loc de parcare inclus

MRS Residence SMART
Orașul din interiorul orașului tău, un ansamblu rezidențial ce se mândrește cu cea mai generoasă zonă verde, 65% din suprafața terenului fiind alocată unei vegetații luxuriante și a unor elemente de décor menite să îmbunătățească calitatea vieții.
O barieră de oxigen, de verde, menită să ofere intimitate, un aer respirabil și un cadru natural pe măsura așteptărilor viitorilor locatari.
Un proiect unic, un design moden și futurist, gândit de o echipă completă de arhitecți, consultanți și ingineri specialiști în construcții civile,, în cadrul căruia vom edifica 7 clădiri dintre care 6 imobile P+5E retras și o construcție destinată unei game complete de servicii.
Procentul de ocupare al clădirilor este de doar 26%, iar parcarea este preponderent subterană, concentrând 85% din totalul locurilor existențe, ceea ce conturează o arhitectură armonizată cu natura.
Ansamblul este orientat către familie, comunitate, dezvoltarea laturei de socializare și consolidarea networking-ului social oferind multiple facilități precum: restaurant, beauty salon, after school, farmacie, minimarket, teren tenis, pistă de alergare, teren de sport, spații penru joacă și zone bogate în vegetație.
MRS Residence SMART a fost gândit pentru a satisfice nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum sau cu o familie extinsă, ansambulul fiind constituit din studio-uri, apartamente cu 2,3 și 4 camere, cât și penthouse-uri cu terase generoase.
Conceputul ce stă la baza celui mai inovator ansamblu rezidențial al orașului Ploiești presupune îmbinarea armonioasă dintre familie, natură, sport, confort, facilități de socializare, pază și monitorizare video 24/24h toate în cadrul unui complex pregătit să ofere viitorilor locatari un lifestyle la standarde occidentale.

Dacă ești în căutarea unei locuințe și a unei noi comunități, MRS Residence Smart vine în întâmpinarea nevoilor tale. Pornim de la ideea de a realiza o casă pentru propria familie și scopul principal este acela de a oferi rezidenților noștrii cea mai bună experienta posibilă cu fiecare apartament în parte.

PARTENERI